• Ρομποτικό σύστημα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών

   

  Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο - ενσύρματης και ασύρματης λειτουργίας, ελαφρού βάρους ρομποτικό όχημα μεσαίων διαστάσεων, κατασκευασμένο από ανθεκτικά και ελαφρά μέταλλα.

  Είναι κατάλληλα σχεδιασμένο και εξελιγμένο, για να εκτελεί μεγάλου εύρους αποστολές επιθεώρησης και παρέμβασης σε επικίνδυνες συνθήκες περιβάλλοντος, όπως:
  ► Εξουδετέρωση / διάσπαση εκρηκτικών μηχανισμών.
  ► Απομάκρυνση / μεταφορά Α.Ε.Μ.
  ► Επεμβάσεις εντός περιορισμένου χώρου (αεροπλάνα, λεωφορεία, πλοία, κ.λ.π.).
  ► Συλλογή ακουστικών και οπτικών μηνυμάτων.
  ► Αναρρίχηση σε κλίμακες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
  ► Έκτακτες καταστάσεις τρομοκρατίας.

  Εξασφαλίζοντας πάντα πλήρη ασφάλεια στον ανθρώπινο παράγοντα.

  Το ρομπότ διαθέτει δυο κάμερες, η μια βρίσκεται στην άκρη του βραχίονα και η άλλη βρίσκεται στο πίσω μέρος του, η επιλογή της κάμερας στην οθόνη γίνεται μέσω του επιλογέα που βρίσκεται στην κονσόλα ελέγχου, ή αυτομάτως με προγραμματιζόμενο χρονισμό.

   

  Ο βασικός βραχίονας είναι αρθρωτός σε δύο σημεία και τηλεσκοπικός - αυτόνομης λειτουργίας - ώστε να επιτυγχάνεται με απόλυτη ακρίβεια, καθώς και σε άμεσο χρόνο, κάθε αποστολή ανίχνευσης, επιτήρησης χώρου, δέσμευσης και μεταφοράς υπόπτων αντικειμένων και εξουδετέρωσης αυτών ακόμη και σε δύσκολα σημεία.

  Η τηλεκατεύθυνση (ασύρματα & ενσύρματα) του ρομπότ επιτυγχάνεται μέσω προηγμένης φορητής μονάδας ελέγχου & λειτουργίας. Διαθέτει αναδιπλούμενη έγχρωμη TFT οθόνη υψηλής ευκρίνειας, ανάλυσης και πιστότητας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η εύκολη εκμάθηση της λειτουργίας του ρομπότ καθώς και η ακρίβεια των κινήσεών του, οι οποίες επιτυγχάνονται μέσω των τεσσάρων Joysticks της φορητής μονάδας και μιας έγχρωμης οθόνης οπτικού ελέγχου τεχνολογίας TFT.

   

   

  b m e
  SOUKOS ROBOTS ABEE - ΑΡ. ΓΕΜΗ: 26555340000
  Copyright © 2023 soukosrobots.gr